Op zoek naar een bandenlabelprinter? Bandenhotel.net biedt verschillende soorten banden labelprinters aan van het merk Altec.

Je kunt kiezen uit een banden labelprinter met USB aansluiting of een banden labelprinter met netwerkfunctie.

Omschrijving:
Altec TTP labelprinter met netwerk aansluiting. Inclusief 2 rollen wit en inktlint. Wordt geleverd met cd software. De TTP serie labelprinter is de perfecte oplossing om uw zomer-en winterbanden duidelijk te markeren. Waarom TTP? Deze thermal transfer printer is ideaal voor het printen van labels die worden gebruikt op zomer- of winterbanden.

De labelrollen bij de printer zijn speciaal ontworpen om perfect te kleven op alle soorten banden, zelfs als zij niet helemaal stof- en vetvrij zijn. De industriele lijm op de labels zorgen ervoor dat zij tijdens alle type weersomstandigheden stevig blijven zitten. Uitlijnen van de labels gaat vanuit het midden waardoor de druk van de printkop gelijkmatig wordt verdeeld bij het printen. Hierdoor kan een scherpe en strakke printkwaliteit worden gegarandeerd.

Print labels wanneer u ze nodig hebt met NiceLabel Starters Edition (meegeleverd bij de printer) of druk makkelijk af vanuit Excel met het optionele Nicelabel Express. Voordelen: Snel en makkelijk printen via Excel, NiceLabel. Starters Edition of Nicelabel Express. Industriele kleeflaag bestand tegen alle weersomstandigheden. Labels verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Banden labelprinterBandenlabel

Neemt contact op met ons voor meer informatie en/of scherpe prijzen.
Gegevens: info@bandenhotel.net of 038 386 91 81