Kan ik Bandenhotel.net gratis proberen?

Bandenhotel.net kan 30 dagen gratis op proef gebruikt worden.

Wordt de veiligheid van klantgegevens gewaarborgd?

Bandenhotel.net wordt voorzien van de laatste updates aan zowel de kern (core) als haar modules, loginmethodes alsmede relevante programmacode.
Alle applicaties worden gehost op Schiphol-Rijk bij provider Leaseweb. Geen enkele derde heeft toegang tot onze servers.

Backups

De applicatie en al haar data worden meermaals per dag gebackupped op beveiligde servers, los van de server waar de applicatie op draait. Er worden meermaals per jaar testruns gedraaid om zeker te stellen dat het backup proces en het terugplaatsen hiervan, correct verloopt.

Hoe maak ik een orderpicklijst?

Klik in het ‘Dashboard’ op vrachtbrief maken. Selecteer de gewenste datum en klik op ‘terugbrengen’.
Je ziet nu per klant welke bandensets er uit de opslag gehaald moeten worden.

Hoe maak ik een vrachtbrief?

Klik in het ‘Dashboard’ op vrachtbrief maken. Selecteer de gewenste datum en klik op ‘terugbrengen’ of ‘ophalen’.
Je ziet nu overzichtelijk per klant welke bandensets er uit de opslag gehaald moeten worden om teruggebracht te worden of welke bandensets er opgehaald moeten worden bij welke klant. Per klant zal er een apart A4 worden afgedrukt.

Hoe print ik een opslagcontract uit voor de klant?

Door te klikken op een kenteken (bij voorraad) kom je in de desbetreffende klantenkaart. Hier kun je rechts kiezen voor ‘Deze check-in’ en vervolgens kiezen voor ‘Contract printen’.

Heb ik een labelprinter nodig als ik labels wil uitprinten?

Nee. Dit kan natuurlijk wel, maar is niet een vereiste. Je kunt de labels  gewoon printen met een normale inkt- of laserprinter. In een ‘normale’ printer stop je een A4 stickervel waar 4 labels op afgedrukt kunnen worden. Informeer bij onze contactpersoon naar geschikte stickervellen.

Hoe maak ik accounts aan voor mijn klanten?

Bij het tabblad ‘bedrijven’ zie je het overzicht van alle bedrijven waarvoor je opslaat. Klik op ‘bewerken’ achter het desbetreffende bedrijf en klik vervolgens op ‘account toevoegen’ onder gebruikers binnen dit bedrijf.
Vul alle gegevens van de klant in en verstrek vervolgens deze inloggegevens, zodat je klant zelf kan inloggen en zelf sets in- en uit- kan checken.

Hoe kan ik mijn niet bewogen banden inzien?

Klik op het tabblad ‘statistieken’ en selecteer een datum vanaf wanneer je wilt inzien welke banden er niet bewogen zijn. Door op ‘exporteren’ te klikken geneert Bandenhotel.net een Excel sheet waarin je in één oog op slag alle banden ziet staan die de afgelopen periode nog niet gewisseld zijn.

Dit is een erg handige functie om de opslagkosten nogmaals in rekening te brengen bij mensen die niet gewisseld hebben of je kunt aan de hand van deze lijst een mailing sturen naar de klanten met de vraag/verzoek om nog te wisselen.

Hoe exporteer ik mijn voorraad naar Excel?

Ga  naar het tabblad ‘statistieken’ en klik op ‘exporteer voorraad’. Bandenhotel.net draait een Excel sheet uit van alle opgeslagen banden. Wil je de transacties van een bepaalde periode inzien? Selecteer een ‘van’ en ‘tot’ datum bij ‘transacties exporteren’ en draai een overzicht uit van alle transacties binnen deze periode. Dit is erg makkelijk voor de facturatie.

Hoe kan ik bandensets importeren in Bandenhotel.net?

Ga naar het tabblad ‘locaties’ en klik rechts op ‘locaties importeren’. Vervolgens kun je een CSV bestand uploaden. Zorg er voor dat dit bestand consistent is. Vraag Bandenhotel.net om hulp mocht je er niet helemaal uit komen. Wij helpen je graag!