Bandenhotel.net is speciaal ontwikkeld voor bandenservicebedrijven, opslagbedrijven en dealers/garages om de opslag van banden zo eenvoudig, overzichtelijk en tijdsbesparend te registeren. Bandenhotel.net banden software biedt bandenbedrijven, garages en dealers een krachtige online tool om op één locaties de volledige bandenwissels te beheren. Hierdoor wordt de foutmarge verkleind en wordt tijd bespaard. Lees hieronder meer voordelen van onze banden software. 

Het voordeel van Bandenhotel.net is daarnaast dat het Software as a Service (SaaS) is. SaaS software houdt in dat je geen software op je computer of andere apparaten hoeft te installeren, maar het eenvoudig via het internet te raadplegen en te gebruiken is!

Hoe werkt de banden software van Bandenhotel.net?

Klanten van de banden software Bandenhotel.net, veelal bandenservicebedrijven, dealers of garages kunnen in hun eigen omgeving bandensets registreren aan de hand van het kenteken. Bandenhotel.net noemt dit ook wel een ‘Check-In’. Een Check-In gebeurd in vier eenvoudige stappen:

  1. Voer het kenteken in.
  2. Plak de vier automatisch aangemaakte labels op de bandenset.
  3. Print het opslagcontract voor de eindklant óf verstuur het eenvoudig per mail!
  4. Manage vanuit het hoofd account de bandensets die je moet ophalen of terugbrengen, lekker makkelijk.

Zien hoe het werkt en anderen het doen? Bekijk de video!

Laat garages en dealers zelf bandensets in- en uitchecken! 

Sla je ook banden op voor dealers en/of garages? Geef de garage of dealer een eigen account voor de banden software Bandenhotel.net, zodat zij zelf bandensets kunnen in- en uitchecken! Je hebt er dan geen omkijken meer naar, het gaat volledig automatisch. Lekker makkelijk, daar houden we van.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Centraal beheer: Bandenhotel.net zorgt voor één centraal overzicht van al je opgeslagen banden. Je kunt bandensets onder andere filteren op klant en locatie. Daarnaast kan je met een simpele zoekopdracht de volledige kentekenhistorie voor een voertuig bekijken.
  • Check-in, Checkout: Je kunt jouw klanten een eigen account geven in het systeem, waarmee ze eenvoudig check-in of check-out verzoeken kunnen indienen. Je ontvangt wanneer gewenst een automatische e-mailnotificatie, kunt vrachtbrieven printen en vervolgens het verzoek via het systeem afhandelen.
  • Statistieken en rapportages: Aan de hand van de actuele voorraad wordt automatisch de verzekerde waarde van je inventaris berekend. Je kan in deze rapportage precies zien wat de huidige rubber- en velgwaarde is zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.
  • Je klanten kunnen zelf inloggen: Je kan desgewenst je klanten een eigen account in het systeem toekennen waarmee ze zelf ophaal- en terugbrengverzoeken kunnen plaatsen. Ook kunnen ze te allen tijde zien welke bandensets in het systeem zijn opgeslagen en wat de actuele status is.
  • Voordeel voor VACO leden: Als je VACO lid bent, krijgt je een korting van minimaal 38%.
  • Een betrouwbare partner: Bandenhotel.net is een product van Impres. Door de jaren heen hebben wij voor diverse bedrijven oplossingen op maat bedacht en hebben wij onze ervaring verwerkt in dit systeem. Alle handelingen verlopen via een beveiligde verbinding en wij luisteren écht naar je ideeën en vragen.

Lees hier de persoonlijke succes verhalen en ontdek waarom anderen voor de banden software van Bandenhotel.net hebben gekozen.