Bandenhotel.net is een product van Impres B.V. uit Zwolle. Impres is een creatief digitaal bureau. Of: een ‘creative digital agency’. Want dat klinkt hipper. Anderen omschrijven ons wel eens als ‘nerds’. En daar zijn we trots op. We zijn namelijk gek op computers en zullen er alles aan doen om jou mee te sleuren in ons enthousiasme.

Wij maken mooie dingen, slimme dingen. Bruikbare dingen. Dingen die er toe doen, of dingen die we gewoon willen maken omdat het kán. Voorop staat dat wij ons het meest thuis voelen aan de frontlinies van het internet. We verkennen de grenzen en gebruiken onze ervaring om jou verder te helpen. Bandenhotel.net is één van deze ‘dingen’.

Over Bandenhotel.net

Bandenhotel.net is 9 jaar geleden ontwikkelt voor een bandenservicebedrijf. Nadat we van meerdere bandenservicebedrijven de vraag kregen of ze gebruik mochten maken van deze tool, hebben we besloten om de software beschikbaar te stellen voor geïnteresseerde bedrijven.

Waar staan we nu?

Inmiddels hebben we met onze 18 bandenwissel seizoenen ruime ervaring op het gebied van het bandenwissel- en opslagproces, dit hebben we samengevat in de software Bandenhotel.net.

We werken met een zogenaamde ‘roadmap’, wensen van kanten worden hier bijgehouden en bij genoeg animo worden deze wensen kosteloos ingebouwd. Om deze reden groeit Bandenhotel.net elk jaar weer qua functionaliteiten en gebruikersgemak.

Benieuwd wat Bandenhotel.net voor jouw organisatie kan betekenen of een demo ontvangen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!